Kommande bostad

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Sankt Eriksgatan 64

Pris enl ök
area icon Yta
  • 56 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 183 kr/mån
floors icon Våning
  • -1 av 10 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1929
Sankt Eriksgatan 64

Fantastisk 20-tals lägenhet i bästa läge med utsikt över Barnhusviken!

Alldeles intill Sankt Eriksplan ligger denna mycket eleganta bostad om 56 välfördelade kvm. Denna 20-tals pärla på två rum kombinerar originalcharm med elegant funktionalism. Vackra spröjsade fönster med djupa nischer ger ett härligt ljusinsläpp till bostaden samt bjuder på en fantastisk utsikt över Sankt Eriksbron och Barnhusviken. Detta är ett hem som karaktäriseras av sina genomgående fina ytskikt som matchas snyggt med golv i holländskt mönster och samtidigt bjuder på smarta förvaringslösningar och stora lättmöblerade ytor. Det är helt enkelt ett fulländat hem som kombinerar praktiska lösningar med genomtänkta detaljer.

En hall med goda möjligheter för förvaring leder vidare in till det rymliga vardagsrummet. Här bjuds det på ett fantastiskt ljusinsläpp från vackra spröjsade fönster. Gott om plats finns för matbord för minst fyra personer, där goda måltider kan avnjutas med en härlig utsikt. Nästintill ligger sovrummet som har ett fönsterparti med spröjsade fönster och rymmer en stor dubbelsäng. Här finns flertalet garderober samt en klädkammare som erbjuder ordentligt med utrymme för förvaring. Det stilrena köket går i vita toner, är fullt utrustad med både integrerad diskmaskin samt integrerad kyl/frys. Bostadens badrum är fräscht och helkaklat i vitt med snygg grå klinker i marmorutförande.

Brf Loket 1 är en välskött äkta bostadsrättsförening som även äger marken. Föreningen består av 56 lägenheter samt 10 lokaler med hyresrätt. Lokalerna är uthyrda till företag verksamma inom olika branscher och inbringar goda hyresintäkter till föreningen, vilket innebär låga avgifter för de boende. Föreningens medlemmar har tillgång till en trevlig innergård med planteringar, utemöbler och grill. Övriga gemensamma utrymmen är cykelförråd, tvättstuga (som får ny maskinpark 2023), snickarbod samt föreningslokal.

Här bor man i det bästa från två världar med ett stort utbud av krogar, restauranger och välsorterade mataffärer runt Rörstrandsgatan samtidigt som det är nära till härliga
grönskande områden som bjuder på en lugn och skön miljö. Vasaparken nås på en kort promenad som erbjuder gott om aktiviteter med minigolf, fotbollsplan och lekplats samt mysiga caféer. På ett behagligt gångavstånd bort ligger Karlbergs Slott med vackra promenadstråk och löparspår längsmed kanalen. För den shoppingsugna kan man på några minuters avstånd över bron mot Kungsholmen nå Västermalmsgallerian där de flesta butikskedjorna finns. Sankt Eriksplan ligger precis intill med utmärkta kommunikationer med tunnelbana, bussar och flygbussar.

Intresseanmälan

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Ventilation

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad