Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 4

Slutpris: 5 850 000 kr

Sankt Eriksgatan 4

Trivsam och socialt planerad tvåa (möjlig trea) invid Norr Mälarstrand!

Välkommen till en trivsam och socialt planerad tvåa (möjlig trea) invid Norr Mälarstrand!
Bostaden har vackra originaldetaljer som återfinns i bland annat vackert trägolv, stora fönster med rikligt ljusinsläpp och generös takhöjd som ger härlig rymd. Det luftiga vardagsrummet i öppen lösning med det fullt utrustade och stilrena köket skapar den perfekta platsen för umgänge och samvaro. Vidare disponerar bostaden ett rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Bostaden har genomgående mycket god förvaring. För den som önskar finns det möjlighet att dela av köket och skapa ytterligare ett rum.

På Sankt Eriksgatan 4, så bor du invid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Strandpromenaden längs vattnet är ett populärt motionsstråk. En liten bit bort hittar du Rålambshovsparken och ytterligare en liten bit bort, så ligger Smedsuddsbadet. I närområdet finns mysiga restauranger, såsom exempelvis Mälarpaviljongen, Mamadou och Orangeriet. I övrigt så är det nära till både Västermalmsgallerian och Kungsholmstorg med all tänkbar service på respektive håll. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana vid Fridhemsplan (blå och grön linje) och flera busslinjer. Detta är helt enkelt ett väldigt uppskattat läge!

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 4, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close