Kommande bostad

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Sankt Eriksgatan 31, 5tr

  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
area icon Yta
  • 217 m2 boarea
  • 21 m2 biarea
floors icon Våning
  • 5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1937
Sankt Eriksgatan 31, 5tr

Stor etagevåning i hjärtat av Kungsholmen! 0 kr i avgift!

Varmt välkomna till Sankt Eriksgatan 31 och denna spektakulära etagevåning belägen på våning fem (hiss finns). Här erbjuds en unik väldisponerad bostad med hela sju rum varav fyra sovrum, två kök, två balkonger, två terrasser, en öppen spis och mycket mer. Bostadens totala boarea om 217 kvm (total golvyta 238 kvm) fördelas på ett entréplan om 140 kvm och ett övre plan om 77 kvm. Entréplanet har en separat del med egen ingång som rymmer två rum varav ett sovrum, kök, helkaklat badrum och terrass.

Det här är en representativ bostad som karaktäriseras av stilfulla, moderna och rustika materialval samt genomtänkta detaljer som förenas i harmoni och ger bostaden en lyxig och trivsam känsla.

En välkomnande avlång hall med praktiskt klinkerbelagt golv tar oss vidare in till bostadens sociala delar med genomgående öppna luftiga ytor och elegant mörkt fiskbensparkettsgolv. Vardagsrummet vilket rymmer en stor soffgrupp och andra bekvämligheter har ett härligt naturligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. När solen inte skiner så finns här en öppen spis som kan erbjuda både behagligt ljus och värme.

Vidare in når vi det rymliga stilrena köket vilket har en rejäl köksö och även rymmer plats för ett större matbord. Köket har ordentliga arbetsytor, är fullt maskinellt utrustat med moderna integrerade vitvaror och erbjuder gott om plats för förvaring. Från köket når vi entréplanets ena balkong och den andra nås från allrummet som ligger i anknytning till köket och endast avgränsas av en stor glasvägg med glasdörrar. Allrummet kan inredas efter behov, tycke och smak, exempelvis passar det utmärkt som ett avkopplings- eller hobbyrum. Både vardagsrum och allrum har ett fint naturligt ljusinsläpp från sina fönster och balkongdörrar. I övrigt erbjuder entréplanet en gäst-WC och ett elegant helkaklat badrum i retrostil. Mellan vardagsrummet och köket nås övre plan via en iögonfallande trappa i extraordinär design.

Väl uppe på övre plan möts vi av ett par stora skjutglasdörrar som stäcker från golv till tak och leder ut till den väl tilltagna terrassen. Härifrån bjuds vi på en vacker utsikt över stadens takåsar och här finns gott om plats för möblering och grill. Det här är sannerligen en fantastisk plats för socialt umgänge ljumna, ljusa sommarkvällar! I övrigt rymmer övre plan tre sovrum med karaktäristiska snedtak, bekväma heltäckningsmattor och bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och ett förråd. Det centrala utrymme som förgrenar rummen är rymlig och kan med fördel användas som exempelvis ett rogivande loungeutrymme. En fondtegelvägg och ljust parkettgolv ger en behaglig känsla till utrymmet.

I entréplanets separata del välkomnas vi av en hall med ljust parkettgolv och bra förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob. Från hallen nås det helkaklade badrummet. Vidare in kommer vi till allrummet som har en öppen planlösning mot köket och utgång till den möblerbara terrassen som bjuder på vacker utsikt över takåsarna. Allrummet rymmer soffa och andra bekvämligheter samt att det intill köket även finns plats för ett matbord. Köket är stilrent, har ett schackrutigt golv och är utrustat med integrerade vitvaror. Från allrummet nås även sovrummet. Allrummet och sovrummet har elegant mörkt fiskbensparkettsgolv och ett fint ljusinsläpp från fönster och terrassdörren.

Brf Väktaren 16 är en stabil, oäkta förening som äger marken. Föreningen upplåter 38 bostadsrättslägenheter och två hyresrättslokaler som hyrs av Nordic Wellness och delikatessbutiken Tvillingarnas Deli. I föreningen har medlemmarna tillgång till cykelförråd, gemensam innergård samt föreningens tvättstuga med full maskinell utrustning.

Området kring Fridhemsplan har härlig stadspuls och erbjuder närhet till flera gröna parker. Här finns trevliga promenadstråk längs med vattnet och under sommartid är Rålambshovsparken och stråken kring Norr Mälarstrand med Mälarpaviljongen en given oas. På några minuter nås Västermalmsgallerian som erbjuder ett utbud av både shopping och matbutiker. I närområdet finns även flertalet välrenommerade restauranger och caféer. Fridhemsplan tunnelbanestation som ligger i kvarteret trafikeras av tunnelbanans gröna och blå linje och i området trafikeras även ett flertal busslinjer.

Intresseanmälan
Erik Lundkvist
Ansvarig mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Erik
Patrik Lundberg
Assisterande mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 31, 5tr, Kommande i Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm
Planlösning från Sankt Eriksgatan 31, 5tr, Kommande i Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad