Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 28A, 4tr

Slutpris: 5 210 000 kr

Sankt Eriksgatan 28A, 4tr

Ljus och charmig tvåa med vacker kakelugn belägen i lugnt gårdshus!

Nu saluförs en charmig tvåa med vacker kakelugn belägen i lugnt gårdshus! Här bor du med Fridhemsplans puls utanför porten.

- Belägen i lugnt gårdshus
- Låg avgift som inkluderar bredband och Kabel-tv
- Högst upp
- Social planlösning
- Magiskt ljusinsläpp
- Generös takhöjd
- Vacker kakelugn
- Diskmaskin
- Bra förvaring
- Två förråd
- Bra förening
- Invid Fridhemsplans puls
- Bra kommunikationer

Presenterar en socialt planerad tvåa belägen högst upp i lugnt gårdshus. Genomgående magiskt ljusflöde från flera stora fönster i fil, generös takhöjd som ger härlig rymd och charmigt trägolv. Det väl tilltagna vardagsrummet med plats för soffgrupp och vacker kakelugn binds samman med det klassiskt inredda köket genom matplatsen. Den sociala, öppna planlösning ger goda ytor för umgänge och samvaro med nära och kära. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i två inbyggda garderober samt ytterligare garderober. Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och helkaklat badrum. Extern förvaring i ett vind- och ett källarförråd.

Här bor du mitt på Fridhemsplan som är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls. I området finns ett imponerande restaurangutbud, några guldkorn som inte bör missas är AG, Roppongi och Primo Ciao Ciao. Älskar du nybakat bröd på morgonen finns här mängder av alternativ som exempelvis Fabrique och Gateau i Västermalmsgallerian. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär! Här bor du med direkt närhet till vatten och natur. Nära till Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrands härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Precis invid bostaden finns välsorterade ICA Fridhemsplan. Här finns ypperliga kommunikationer i tunnelbanans blåa- och gröna linje samt flera innerstadsbussar, t.ex. 3 och 4.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 28A, 4tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close