Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 19, 3 tr

Slutpris: 4 475 000 kr

Sankt Eriksgatan 19, 3 tr

Minitvåa med toppläge på nedre Kungsholmen i nära skuldfri förening

- Accepterat pris
- Toppläge på Kungsholmen
- Äkta förening som äger marken
- Nära skuldfri förening
- Låg månadsavgift
- Helkaklat badrum med tvättmaskin
- Bastu och relax i föreningen
- Tunnelbana, bussar och flygbuss runt hörnet

Med ett absolut toppläge på Nedre Kungsholmen saluförs nu en minitvåa, belägen högt upp i huset och med ett fint ljusinläpp från ståtliga fönsterpartier. Bostaden disponeras idag som en tvåa, med hall, helkaklat badrum med tvättmaskin, allrum och kök i öppen planlösning samt ett sovrum med platsbyggd säng och förvaring i anslutning.

Från byggnadsåret 1912 berättar säljaren att delar av originalinredningen finns bevarad i form av trägolv i original samt stuckatur och takrosetter gömda bakom det sänkta innertaket.

Brf Karlsvik 39 är en äkta och stabil förening med mycket god ekonomi och som äger marken. Föreningen är nära skuldfri (belåning endast 292 kr/kvm). Föreningen upplåter 86 bostadsrätter och 8 affärslokaler med hyresrätt, vilket ger en mycket bra intäkt. Mellan husen i föreningen finns en vacker innergård som föreningen äger och förvaltar. Föreningen har även en fest/ gemensamhetslokal samt relax med bastu och duschrum. Det finns tvättstuga, två cykelgarage samt barnvagnsrum i föreningen.

Här bor ni i ett absolut toppläge på Kungsholmen med direkt närhet till såväl natur som stadspuls, shopping och kommunikation. På några minuter nås Norr Mälarstrand och Riddarfjärden med dess många mysiga restauranger och caféer, som Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen. Vid Fridhemsplan erbjuds stort utbud av service och butiker, här finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar och Arlanda Express. För rekreation finns intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet som bjuder på trevligt bad- och parkliv. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och att inte förglömma, den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Ansvarig mäklare

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 19, 3 tr, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad