Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 17

Slutpris: 7 000 000 kr

Sankt Eriksgatan 17

Högst upp med möjlighet till balkong i bästa solläge!

Sekelskifte anno 1912 // Toppläge på Nedre Kungsholmen // Nästan skuldfri förening // Låg månadsavgift //Möjlighet att bygga balkong i perfekt västerläge mot innergård

På nedre Kungsholmen finns denna sekelskiftesdröm med utsikt över takåsarna. Lägenheten är genomgående och välplanerad med ett unikt stort kök med matplats. Här möts ni av ljus och rymd tack vare läget högst upp i huset och de höga eleganta fönsterpartierna tillsammans med den generösa takhöjden och ljuset från två väderstreck i den genomgående bostaden från öst till väst. Välkomnande rymlig hall med utmärkt platsbyggd garderobslösning, ett generöst vardagsrum med gott om plats för socialt umgänge, fullt utrustat harmoniskt kök från Ballingslöv med plats för större sällskap och med möjlighet att bygga balkong väster med kvällssol och utsikt över takåsarna. Badrummet är stilrent och funktionellt med vikbänk ovan tvättmaskin samt två förvaringsskåp för linne. Sovrummet är rymligt och rofyllt också med utsikt över takåsarna mot innergården. Här finns utrymme för arbetsplats och flertalet förvaringslösningar.

Brf Karlsvik 39 är en äkta och välskött förening som äger marken. Föreningen är nästan skuldfri (belåning endast 292 kr/kvm). Föreningen upplåter 86 bostadsrätter och 8 affärslokaler med hyresrätt, vilket ger en mycket goda intäkter. Mellan husen i föreningen finns en vacker innergård som föreningen äger och förvaltar. Föreningen har även en fest/gemensamhetslokal samt relax med bastu och duschrum. Det finns tvättstuga, två cykelgarage samt barnvagnsrum i föreningen.

Här bor ni i absolut toppläge på Kungsholmen med direkt närhet till såväl natur som stadspuls, shopping och navet av kommunikationer vid Fridhemsplan. På några minuter nås Norr Mälarstrand och Riddarfjärden med dess många mysiga restauranger och caféer, som Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen. Vid Fridhemsplan erbjuds stort utbud av service och butiker, här finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar. För rekreation finns intilliggande Rålambshovsparken med Boulebar samt populära Smedsuddsbadet som bjuder på trevligt bad- och parkliv. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar intill och den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor.

Varmt välkomna på visning!

För mer information, kontakta fastighetsmäklare Jonas Cederroth 070-341 01 59

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad