Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 12, 2 tr

Slutpris: 4 300 000 kr

Sankt Eriksgatan 12, 2 tr

Sekelskiftestvåa med låg avgift i skuldfri Brf och absolut toppläge på nedre Kungsholmen!

Ljus sekelskiftestvåa i mycket bra skick med toppläge på nedre Kungsholmen! Låg avgift i äkta och skuldfri Brf som äger marken. Högt upp med stora, eleganta fönsterpartier och bra ljusinsläpp. Ytterst välplanerad med optimal planlösning. Sekelskiftescharm med högt i tak och vackra trägolv. Stilrent renoverat kök och helkaklat badrum med smakfulla materialval. Lägenheten är uppmätt till 44 kvm, se bifogat mätbevis. För extern förvaring finns ett källarförråd. Stilfull fastighet anno 1912 med vackert trapphus och hiss.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och populära Rålambshovsparken nedanför gatan. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. I närområdet finns Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar. I området finns även många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petité France ett guldkorn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Närbelägna Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv. Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 12, 2 tr, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad