Såld

Östhammar, Östhammar

Sandika Barnkoloni 95

Slutpris: 5 495 000 kr

Sandika Barnkoloni 95

Underbar utsikt över Sandikafjärden i ett nästan helt nytt hem från 2019!

Nu finns möjlighet att bli ägare till detta mycket smakfulla Eksjöhus med utsikt över Sandikafjärden. Här njuter ni av underbar utsikt i ett välplanerat enplanshus med stor altan med magisk utsikt och sol från tidig morgon till kväll. På terrassen finns ett utomhusbad som kan användas året om. Endast 200 meter från tomten finns möjlighet till bad vid en sandstrand samt en brygga med möjlighet till båtplats. Cirka 400 meter från fastigheten finns en badbrygga.

Direkt när man kommer in i entrén möts man av en härlig känsla tack vare den generösa takhöjden och de stora fönsterpartierna som väter ut mot Sandikafjärden. Modernt och stilfullt kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, här finns en braskamin som ger både värme och en mysfaktor till hemmet. Huset bjuder på två smakfulla badrum, fyra sovrum och ett allrum. På tomten finns också en rejäl carport med plats för två bilar. Intill finns ett isolerat förråd och ett rum som idag använd som ett extra sovrum. Perfekt att disponera som gästrum eller hemmakontor.

Östhammar har ett vackert läge vid Östhammarsfjärden och är ett lugnt och tryggt område för folk i alla åldrar. Serviceutbudet i tätorten är gott med allt från livsmedelsaffärer, restauranger, sjukhus, skolor och banker till idrottsanläggning, ishall och nyrenoverat kulturhus. Möjligheter till ett aktivt friluftsliv finns i form av marina, härliga badplatser, elljusspår, golfbana, tennisbana och mycket mer. Hit kan man ta sig med båt ända in till centrum för att slå sig ner på en restaurang och äta en bit mat eller ta en kaffe. Sjötorget är en härlig samlingspunkt för rekreation, lek och spel. På Krutudden finns fina promenadstråk med utsikt mot staden. Här finns en stor variation av boenden i olika miljöer med lägenheter, radhus och villor i olika storlekar. Många som väljer att bo i kommunen uppskattar småstadskänslan och närheten till havet och naturen.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad