Såld

Östermalm - Gärdet, Stockholm

Sandhamnsgatan 21

Slutpris: 6 150 000 kr

Sandhamnsgatan 21

Lägenhet med villakänsla och uteplats om ca 30 kvm

Här presenteras en välplanerad hörnlägenhet belägen i ett fritt läge med uteplats och fungerande eldstad på härliga Sandhamnsgatan 21! Bostaden präglas av stora fönsterpartier som tillför ett gediget ljusinsläpp till bostaden och planlösningen erbjuder sociala ytor och trivsam atmosfär.

-Skuldfri-förening
-Hörnlägenhet
-Fungerande eldstad
-Originaldetaljer
-Uteplats om ca 30 kvm
-Låga avgifter
-Dubbla förråd
-Närhet till grönområden och city
-Nära till kommunikationer

Hjärtligt välkommen till denna välplanerade och härliga trea på fantastiska Sandhamnsgatan 21! Här erbjuds en hörnlägenhet med stora fönster och en trivsam uteplats belägen i ett härligt solläge. Bostaden erbjuder sociala ytor, ett stort kök i fint skick och ett helkaklat badrum med dusch. Två rymliga sovrum med plats för större sängar samt förvaring. Ett stort vardagsrum som kan möbleras efter önskemål med en fungerande eldstad som tillför extra trivselfaktor.

Som en del av Brf Oporto 6 bor du i en äkta bostadsrättsförening som äger marken och äger fastigheten som upprättades 1942. Föreningen är mycket ekonomiskt stark och obelånad som genomfört majoriteten av de större renoveringarna. Föreningen består av 42 st lägenheter som alla är bostadsrätter. Föreningen erbjuder takterrass, övernattningsrum och bastu som kan nyttjas helt utan kostnad. Även cykelrum finns att tillgå. Tvättstuga finns i källaren utrustad med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum.

Gärdet är "landet mitt i stan" med sin närhet till både natur, vatten och strövområden såväl som till citys stadspuls. I området finns all närservice du behöver såsom matbutiker, restauranger samt gym. Läget beskrivs bäst som lugnt och centralt med närhet till fin natur och promenadstråk på Djurgården. 1:ans buss stannar utanför fastigheten och tar dig till Stockholms puls på några minuter. Även T-bana Gärdet nås inom kort promenadavstånd.

-En personlig favorit i området är att börja morgonen med en härlig naturskön promenad runt Gärdet för att sen ta sig in till Östermalm och strosa runt bland Stockholms vackraste byggnader.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close