Såld

Danmark, Uppsala

Sällinge 48

Slutpris: 9 000 000 kr

Sällinge 48

Vacker villa i herrgårdsstil med närhet till Uppsala City och E4:an!

Välkommen till detta vackra hus i herrgårdsstil. Här bor ni i samlad bebyggelse, med ett mycket lantligt läge, men med endast 10 minuters bilväg från absoluta citykärnan. Perfekt läge för bilpendlaren i och med ett par minuter till påfart på E4:an.

Bostaden kännetecknas av ljusa färgval, rejäla och öppna sällskapsytor och många bra planerade sovrum. Huset byggdes år 2000 men har en känsla av äldre stil och charm. Den äldre stilen möter nytt på ett ytterst tilltalande och smakfullt sätt. Detta är ett hem som karaktäriseras av omsorgsfulla materialval för att bevara boendets äldre karaktärskänsla samtidigt som stor vikt lagts vid bekvämlighet och komfort. Här njuter du av vackra mörkbetsade parkettgolv och flera eldstäder såväl som fräscht badrum och ett modernt utrustat kök.

Här finner ni en mycket rymlig altan med sol hela dagen. En del av altanen är inglasad och ger er ett skönt uterum med infravärme. En rymlig garagebyggnad med dubbelgarage och två separata förrådsdelar som kan användas till gym eller kontor.

Trevlig trädgårdstomt med stensatta gångpartier, fina blomplanteringar och rejält tilltagna gräsytor för lek och spel.

Detta hus vill ni inte missa! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse hos ansvarig mäklare!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sällinge 48, Såld i Danmark, Uppsala Planlösning från Sällinge 48, Såld i Danmark, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad