Såld

Höganäs, Uppsala

Salagatan 5A

Slutpris: 3 500 000 kr

Salagatan 5A

Välkomna till en mycket ljus och påkostad genomgångslägenhet belägen i Höganäs precis intill stadskärnan med utsikt mot föreningens gröna innergård. Denna tilltalande lägenhet om 2,5 rum och kök erbjuder eftertraktade detaljer så som inbyggda bokhyllor, genomgående vackra trägolv, 2,7 m i takhöjd, dekorativa taklister och stora fönsterpartier med djupa nischer. En finare lägenhet kan du inte hitta i Höganäs!

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall som leder vidare till det möblerbara halvrummet som förslagsvis går att inreda till ett kontor, ljust vardagsrum med inbyggda bokhyllor, rymligt sovrum med garderobsvägg, påkostat Kvik-kök med stenskiva och kvalitativa vitvaror samt ett renoverat badrum med kaklade väggar, klinkergolv och kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Lägenheten har under 2021 totalrenoverats där samtliga väggar och tak har bredspacklats och målats. Det genomgående fina trägolvet har slipats och oljats in med lasyrfärg.

Här bor du med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd till resecentrum för pendling via buss eller tåg. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Det många inte känner till är vilken grön oas Höganäsparken är, där den ligger skyddad och lummig i närheten. Här åker barn pulka på vintern, soldyrkare fångar de första strålarna på försommaren och en plats för picknick finns alltid nära till hands.

Kontakta ansvarig mäklare vid funderingar och bokning av förhandsvisning!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad