Såld

Fålhagen, Uppsala

Salagatan 53C

Slutpris: 2 300 000 kr

Salagatan 53C

Smakfull 2:a med solig balkong, belägen precis intill resecentrum och city!

Välkomna till Salagatan 53 C och denna charmiga lägenhet om två rum och kök med balkong i västerläge, belägen på andra våningen i välskött 30-talsfastighet. Här bor ni med direkt närhet till Uppsala resecentrum och allt som staden har att erbjuda. Lägenheten har eftertraktade smakfulla detaljer så som högt i tak, genomgående bevarade trägolv och djupa fönsterbrädor i marmor. Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med förvaring bakom skjutdörrar, snyggt kök med god utrustning, ett vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt utgång till balkongen i ett solsäkert västerläge. Ett separat sovrum med två garderober och ett badrum med dusch. Här har ni en lägenhet i ett genomgående ljust och fint skick med ett perfekt läge i Fålhagen!

Som boende i HSB Tvåan bor ni tryggt. Föreningen har god ekonomi och större renoveringar är genomförda. Välskötta innergårdar med utemöbler och grillmöjligheter samt övernattningsrum, bastu och samlingslokal för de boende att nyttja.

Väldigt centralt läge endast ett stenkast från resecentrum vilket ger perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I området finns Stationsgallerian med Coop och restauranger, affärshuset Kvarnen med bl a ICA, apotek, systembolag och restauranger. Intill hittar ni även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Salagatan 53C, Såld i Fålhagen, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad