Kommande bostad

Höganäs, Uppsala

Salagatan 15B

  • price tag icon 2 996 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 895 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 36 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 996 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1934
Salagatan 15B

Charmig etta med fantastisk balkong, belägen precis intill stadskärnan!

I attraktiva Höganäs, med sitt optimala läge till Uppsala centrum får du nu möjlighet att förvärva denna charmiga etta i välskött Gunnar Leche fastighet från år 1934. Lägenheten är i fint skick och du hittar eftertraktade tidstypiska detaljer så som högt i tak och fönsternischer i sten.
Denna genomgångslägenhet fördelar sig på en inbjudande hall med förvaring i inbyggda garderober med överskåp, ett smakfullt kök med mycket förvaring och arbetsyta samt plats för matbord, ett ljust och luftigt vardagsrum som rymmer både soffgrupp och säng. Från vardagsrummet, genom de dekorativa dubbeldörrarna når du lägenhetens insynsskyddade balkong med eftermiddags-/ kvällssol riktad i sydvästläge mot innergården. Till detta får du även ett fräscht badrum med badkar.
Ytterligare förvaringsmöjligheter har du i två separata förråd.

BRF Ettan är Uppsalas första HSB-förening och har en välskött fastighet och trädgård samt god ekonomi. I avgiften ingår bl a kabel-tv och bredband. Föreningen erbjuder medlemmarna bla tillgång till cykelförråd och hobbyrum samt den trevliga och lummiga innergården med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Här bor du i vackra omgivningar med direkt närhet till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg och Uppsala Konsert och Kongress.

Flexibel inflytt. Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Salagatan 15B, Snart till salu i Höganäs, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad