Såld

Salabacke, Uppsala

Salabacksgatan 9 B

Slutpris: 1 760 000 kr

Salabacksgatan 9 B

VÄLPLANERAD TVÅA, HÖGST UPP I HUSET MED BALKONG. BREDBAND INGÅR I AVGIFTEN!

FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN!

Välkommen till denna mycket välplanerade och ljusa genomgångstvåa! Lägenheten är attraktivt belägen på översta våningen i en av Salabackes största och mest välskötta föreningar, vilket borgar för ett stabilt och tryggt ägande. Bredband ingår i månadsavgiften och det är kort kö till p-plats med el-plint för endast 150 kr/mån!

Planlösningen ger er: Välkomnande hall med förvaring, stort vardagsrum med utgång till insynsskyddad balkong med markis i söderläge, trevligt kök med diskmaskin och matplats, rymligt sovrum med förvaring samt stamrenoverat badrum från 2004 med klinkergolv och kaklade väggar samt el och avlopp förberett för den som vill ställa dit en tvättmaskin.

Bra förvaring till lägenheten i två källarförråd, om cirka 2 resp 4 kvm.

Bostadsrättsföreningen Östertull är en av Uppsalas största (327 lägenheter) och erbjuder de boende bl.a. tillgång till en stor och grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grill. Utöver det finns i föreningen även en bokningsbar gästlägenhet, ett motionsrum/gym från 2016, totalt 7 tvättstugor samt både cykel- och barnvagnsförråd. Bostaden ligger bra till med smidig anslutning till både E4:an för den som bilpendlar men också med ett kort avstånd till Uppsala city och resecentrum. I närområdet hittar ni bra serviceutbud och restauranger, samt gångavstånd till Willys. Gränby centrum finner ni också en smidig promenad-/cykelsträcka bort. Gå gärna in på föreningens hemsida för mer info om brf Östertull http://www.brfostertull.se/

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Salabacksgatan 9 B, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad