Till salu

Salabacke, Uppsala

Salabacksgatan 5 B

  • price tag icon 3 231 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 695 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 44 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 231 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1950-51
Salabacksgatan 5 B

Väldisponerad 1:a högst upp i fastighet med fint ljusinsläpp, sovalkov och balkong i sydost!

Högst upp i fastigheten finner ni denna väldisponerade 1:a där inget utrymme känns för litet! Ljusa kulörer utgör bas och blir en fin kontrast till de lite mörkare golven. 50-talet visar sig i den platsbyggda förvaringen, parkettgolvet, fönsterbrädorna är av sten och den extra takhöjden. Stora fönster mot den grönskande innergården bjuder på rofylld utsikt.

Redan i hallen möts ni av en välkomnande vy över stora delar av bostaden. I övrigt bjuder bostaden på väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i sydost. Kök med skåpinredning av ljus laminat, goda arbetsytor med bänk i vinkel och stor matplats invid fönster. Rejäl sovalkov som rymmer bred säng samt sängbord om så önskas. Helkaklat våtutrymme från stamrenoveringen med dusch. Goda förvaringsmöjligheter i form av rymlig klädkammare med väggfast inredning, platsbyggda garderober samt i externt källarförråd om ca 3-4 kvm.

Välmående bostadsrättsförening med låg belåning per kvadratmeter, det mesta inkluderat i avgiften och gemensamt elavtal. Det finns flertalet gemensamma utrymmen att nyttja såsom cykelrum, hobbyrum, gästlägenhet, ett gym samt sju tvättstugor och till dem ofta torkrum samt i vissa fall mangelrum. Goda parkeringsmöjligheter i garage samt på p-plats, relativt kort kötid till p-plats. Stora, grönskande innergårdar med gott om plats för umgänge i gemensamma möbelgrupper, välutrustade lekplatser och vidsträckta gräsmattor.

Bo bekvämt nära köpcentrumet Gränby Centrum med all slags handel ni kan önska er, nära välsorterade mataffärer och två fina caféer finns nästgårds. Det är även bra pendlarmöjligheter både kommunalt och för bilburna, en rask promenad till Uppsalas stadskärna och nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Salabacksgatan 5 B, Till salu i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad