Såld

Salabacke, Uppsala

Salabacksgatan 30

Slutpris: 2 800 000 kr

Salabacksgatan 30

5:a som nyttjas som 6:a med radhuskänsla; skyddat läge med enorm uteplats i sydost!

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Sällan kommer så stora lägenheter ut till försäljning så missa inte denna chans! Perfekt disponerad bostad med utspridda sovrum som passar den stora familjen alternativt de som arbetar mycket hemifrån.

Mycket välkomnande entré via bostadens stora uteplats i sydost. Hall med avhängningsyta som bjuder in till sällskapsytorna i form av väl tilltaget vardagsrum och kök med rejäl matplats för minst sex middagsgäster. I entréplan finns tre sovrum varav ett var tänkt som förråd till en början, här finner ni även en klädkammare och våtutrymme med badkar och tvättmaskin. På övre plan finns två sovrum varav ett utgör ”master bedroom” och sedan ett våtutrymme med dusch.

Sommartid blir den stenbelagda uteplatsen er alldeles egna oas! Här slår ni er till ro i insynsskyddad miljö i ett skönt möblemang och bjuder gärna in vänner på grillkväll. Här finns även plats för egna planteringar, cykelparkering och förvaring i externt förråd.

Välmående bostadsrättsförening med normal belåning och det mesta inkluderat i avgiften. Det finns flertalet gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal, övernattningsrum att hyra och kall- samt varmgarage till låg kostnad med i regel lediga platser.

Bo bekvämt med grönskande innergård att nyttja nära köpcentrumet Gränby Centrum med all slags handel ni kan önska er, nära välsorterad mataffär, bra pendlarmöjligheter både kommunalt och för bilburna, en rask promenad till Uppsalas stadskärna och nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Salabacksgatan 30, Såld i Salabacke, Uppsala Planlösning från Salabacksgatan 30, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad