Såld

Visättra, Huddinge

Sågstuvägen 27

Slutpris: 1 600 000 kr

Sågstuvägen 27

Vacker tvåa med balkong i söderläge!

Här presenteras en hemtrevlig 2:a med öppna och sociala ytor. I denna bostad trivs man från första stund. Välkomnande hall med god förvaringsmöjlighet samt plats för avhägnad. Den optimala planlösningen genomsyras av ett välutrustat kök samt stora fönsterpartier som medför ett rikligt ljusinsläpp. Här finns plats för ett matbord för sällskap om 4-8 personer. Vardagsrummet omfattas av större fönsterpartier som bidrar till ett rikligt ljusinsläpp samt plats för soffa med tillhörande möblemang och annan önskvärd inredning. Från vardagsrummet nås den fridfulla balkongen med plats för möblemang. Vidare disponerar bostaden ett sovrum, här kan det avsättas en arbetsyta eller annan önskvärd inredning. Goda förvaringsutrymmen med bland annat flera garderober och ett mindre förråd i lägenheten. Helkaklat badrum i grå nyans samt vit kakel längs med väggarna. Här finns wc, handfat med kommod och spegelskåp. Belägen i en välskött, äkta förening med låg belåning som uppgick år 2021 till 452kr/kvm. För medlemmarna finns möjlighet att nyttja gym, bastu, tvättstugor, pingisrum, målarrum, snickeri, samlingslokaler samt gästrum.

Här bor ni ett stenkast från Visättra centrum med bussterminal, närliggande butiker och Visättra sportcenter. Vill du hitta det optimala boendet i en välskött förening så blir det svårt att hitta ett bättre objekt. Med gångavstånd från bostaden når ni bussförbindelser mot Flemingsbergs station, Huddinge sjukhus, Björnkulla ( buss 711,713,713)

Varmt välkommen på visning!

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sågstuvägen 27, Såld i Visättra, Huddinge
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad