Såld

Kungsängen, Uppsala

Sågargatan 10 B

Slutpris: 3 000 000 kr

Sågargatan 10 B

Ljus och välplanerad 3:a med fri utsikt och balkong.

Välkommen till populära Kungsängen/Industristaden och denna kvadratsmarta trea med balkong i sydvästläge som bjuder på sol redan från morgon, hela dagen fram till solnedgång. Balkongen har ett härligt fritt läge utan någon balkong över. Här bor du med bekvämt läge och utan insyn näst högst upp i huset med hiss från markplan. Det här är ett hem som erbjuder hög komfort i livet med sitt optimala läge för dig som pendlar både med bil så väl som med tåg, om du värdestätter närhet till både parker, mataffärer och restauranger eller om du jobbar/studerar på Akademiska, BMC och Ultuna mfl. Föreningen planerar att sätta upp solceller och därmed även teckna ett gemensamt elavtal för de boende.

Planlösningen fördelar sig på välkomnande hall, lättmöblerat och ljust vardagsrum, stort sovrum med skjutdörrsgarderober samt ett mindre sovrum/kontor. Vidare finns ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt välplanerat kök med gott om förvaring och matplats. Färgsättningen är ljus och smakfull liksom materialval. Ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Föreningen uppfördes av JM under 2014. Garage finns i källaren dit hissen går och där det är goda chanser att erhålla plats vid inflyttning. Barnvagnsförråd, cykelförråd och även förråd tillhörandes lägenheten finns i källaren.

Kungsängen/Industristaden är ett populärt område med bara några minuters promenad till city och Resecentrum, varför området lämpar sig utmärkt för den som pendlar. Här finns matbutiken Willys, flera restauranger, förskolan i samma hus, Anna Petrus Park med tillhörande lekplats mm. Ett stenkast härifrån nås Fyrisån med dess grönområden och kajplats för fritidsbåtar. Likaså finns gångbron som leder över till Stadsparken och sjukhusområdet vilket möjliggör att man tar sig till Akademiska och omkringliggande institutioner på bara några minuters cykelfärd.

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad