Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Runstensvägen 8

Slutpris: 11 600 000 kr

Runstensvägen 8

Bara att flytta in och njuta!

Välkommen till ett av områdets större villor!
Runstensvägen 8 är smakfullt renoverad, huvudsakligen under 2021 med alla ytskikt gjorda, nytt kök, nytt badrum i källaren med tvättstugedel, relaxdel och WC-rum samt tre renoverade altaner!
Villan är väldigt bra planerad med ett övre plan som bjuder på 4 sovrum, badrum med badkar och kupa samt en altan. Entréplan ger dig generösa sällskapsytor med stora fönsterpartier och ett otroligt ljusinsläpp i vardagsrummet med matsalsdel där även en pampig öppen spis sprider stämning och värme. Härifrån når man även ut till en ytterligare altan. På entréplanet finns också ett rymligt kök med bra matplats med utgång till den 3:e altanen, ett sovrum/arbetsrum och ett WC-rum. Rymlig källarvåning med ytterligare två entréer, ett nytt badrum med bastu och relaxdel, tvättstuga, WC-rum (allt från 2021)i ena delen av källaren och ytterligare två allrum/sovrum, groventré, badrum och hall med köksutrustning, vilket gör det utmärkt för uthyrning och bra sidoinkomster! Se gärna ägarens utförliga förbättrings-/renoveringslista!

Här bor du med närhet till det mesta en familj kan önska! Någon minut till buss, T-bana och skolor. Kyrksjölöten, cykelavstånd till Ängbybadet och strandpromenaden utefter Mälaren. I Björklunds Hage, bara ca 100 meter bort, samlas barn och vuxna tillsammans för en picknick i det gröna, att gunga, spela boll eller titta på djuren och till Ängby IP är det heller inte långt.
Välkommen!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad