Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Runsavägen 7

Slutpris: 11 800 000 kr

Runsavägen 7

Optimalt läge med rymd och ljus på södervänd tomt!

Välkommen till denna härligt rymliga, ljusa och väl omhändertagna Ängbyvilla med väldigt bra läge i området och dessutom med södervänd tomt och dubbla altaner!
Totalt ca 186 trivsamt inredda och välplanerade kvm med full takhöjd på hela övre plan där du även kan få upp till 4 sovrum på enkelt sätt! Solig, södervänd och vacker trädgårdstomt med tilltagen altan med sol från morgon till kväll, fruktträd, växter och friggebod. Ett perfekt hus för den lite större familjen som bara vill flytta in och njuta och samtidigt ha ett riktigt bra läge med närhet till allt en familj kan önska!

Entréplanet ger dig härligt öppna och ljusa sällskapsytor med kök och vardagsrum i fil och matsal öppet i vinkel med vardagsrummet. Samtidigt en stämningsfull och värmande öppen spis som ger det lilla extra! Härifrån når du även ut till den tilltagna altanen med högt och soligt söderläge med både eftermiddags- och kvälls-sol. Stilrent och påkostat kök med matplats och tillbyggd hall med rymlig avhängsningsdel.I köket sitter även ett exklusivt högtalarsystem inbyggt, vilket även är draget in till vardagsrummet.

Det övre planet ger dig möjlighet till 4 sovrum om så vore behovet, men då barnen flyttade ut så öppnade man upp mellan allrummet och ett sovrum så i dagsläget finns det två sovrum och ett stort och delbart allrum med utgång till en soligt västvänd altan där man njuter av solens sista strålar. Med hjälp av en vägg eller två, så kan du alltså få 3-4 sovrum här, vilket det tidigare varit. Se gärna de alternativa planlösningarna!
På detta plan finns även ett helkaklat badrum med marmorgolv, golvvärme, dusch och WC. Genom en lucka i hallens tak når du också upp till vinden med förvaringsutrymme.

Den trivsamt inredda källarvåningen med egen entré ger dig ytterligare ett bra allrum/sovrum med parkett, bra förrådsutrymmen, WC-rum, tvätt-rum och ett inbjudande och läckert helkaklat badrum med marmorgolv, golvvärme, badkar, duschdel med rundade väggar, relaxdel och skön familjebastu! Det finns en markstensbelagd parkeringsplats på tomten med utrymme för två bilar och laddstolpe är installerad!

Ett mycket välskött hus som ligger med ett väldigt bra läge i Norra Ängby med närhet till både populära Nya Elementar skola (f-9), förskolor, lekplatser, T-bana Åkeshov (start och slutstation för vissa tåg) som tar dig till City på ca 15 minuter, Åkeshovsbadet med simhall och gym, Ängby Torg, Ängby IP och Björklunds Hage. Naturreservatet Kyrkölöten med motionsslinga och sjö för skridskoåkning på vintern och bad på sommaren ligger bara runt hörnet och till Åkeshovs Slott med Judarn-reservatet intill, promenerar du på ca 3-4 minuter. Det är heller inte långt till Brommaplans stora serviceutbud och Ängbybadet med strand, bryggor, restaurang och båthamn. Välkommen till ett boende att njuta av!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Runsavägen 7, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Runsavägen 7, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Runsavägen 7, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Runsavägen 7, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Runsavägen 7, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad