Såld

Stockholm

Roslagsgatan 41, 3tr

Slutpris: 3 600 000 kr

Roslagsgatan 41, 3tr

Sekelskiftesdröm Anno 1892 - Förening med god ekonomi

Vacker sekelskifteslägenhet med toppläge i Vasastan! Bostaden har flera vackra detaljer såsom djupa fönsternischer, höga golvlister samt hög takhöjd. Genomgående vitpigmenterat trägolv och väggar målade i ljust grå ton. I rummet som har härlig ljussättning genom två stora fönster ryms soffgrupp samt en sovdel med yteffektivt sängförvaringsloft. Ljust kök med matplats, modern grå inredning med gott om förvaringsmöjlighet. Helkaklat badrum i vitt med dusch.

Elegant sekelskiftesfastighet Anno 1892 och en bra stabil förening som äger marken. Föreningen har väldigt god ekonomi med en låg belåning..

Här bor man i attraktiva Sibirien som är en del av Vasastan. I närheten ligger Vanadislunden som är en av Stockholms största parker och som har stor lekplats för barn i alla åldrar. Här finns också det populära utomhusbadet Vanadisbadet. Att bo i Vasastan är att ha det bästa av två världar - här finns både lugnet och stadspulsen på perfekt avstånd.

Välkomna på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Roslagsgatan 41, 3tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close