Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Rörstrandsgatan 42 A, 4 tr

Slutpris: 6 100 000 kr

Rörstrandsgatan 42 A, 4 tr

Ljus sekelskiftestvåa - Högst upp med balkong i söder, öppen spis och toppläge i Birkastan!

Ljus sekelskiftestvåa med absolut toppläge i Birkastan! Högst upp med lugnt gårdsläge mellan två idylliska innergårdar. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Stor, härlig balkong i soligt söderläge med sol från morgon till kväll. Balkongen och alla fönster är belägna mot de idylliska innergårdarna med strålande utsikt. Ytterst välplanerad 2:a med optimal planlösning. Mycket bra skick med stilrent renoverat kök (2018) och helkaklat badrum med smakfulla materialval. Sekelskiftescharm med högt i tak, stuckaturer, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Fungerande öppen spis skapar charm och känsla. För extern förvaring finns ett vindsförråd om ca 5 kvm, praktiskt beläget 1/2 tr upp från lägenheten. Låg avgift i äkta förening med låg belåning som äger marken. Elegant sekelskiftesfastighet anno 1907 med vackert trapphus. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Absolut toppläge på populära Rörstrandsgatan i hjärtat av Vasastan. Birkastan är ett av Stockholms attraktivaste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskiftes- och 20-talshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns flera matbutiker i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rörstrandsgatan 42 A, 4 tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad