Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Rörstrandsgatan 35, Mot Gård

Slutpris: 5 650 000 kr

Rörstrandsgatan 35, Mot Gård

Ljus 2,5:a i mycket bra skick med öppen spis, sjöutsikt och lugnt gårdsläge i populära Birkastan!

ACCEPTPRIS! Ljus 2,5:a med absolut toppläge i Birkastan! Lugnt gårdsläge mellan två fina gårdar, alla fönster mot de lugna gårdarna. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Sjöutsikt mot Karlbergssjön. Mycket bra skick med stilrent renoverat kök och helkaklat badrum med smakfulla materialval och TM/TT. 1920-talscharm med högt i tak, fina takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilfull öppen spis skapar charm och känsla. Bra förvaringsmöjligheter med klädkammare och garderober. För extern förvaring finns två förråd, både källarförråd (ca 5 kvm) och vindsförråd (ca 2,5 kvm). Lägenheten är uppmätt till 61 kvm, se gärna bifogat mätbevis. Låg avgift i äkta förening med mycket god ekonomi som äger marken och har väldigt låg belåning (462 kr/kvm). Kabel-tv och bredband ingår i den låga avgiften. Stilfull 1920-talsfastighet med vackert trapphus och hiss.

Acceptpris - kontakta gärna mäklaren för privatvisning.

Absolut toppläge på populära Rörstrandsgatan i hjärtat av Vasastan. Birkastan är ett av Stockholms attraktivaste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskiftes- och 20-talshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns flera matbutiker i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rörstrandsgatan 35, Mot Gård, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad