Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Rörstrandsgatan 3, 5 tr

Slutpris: 4 230 000 kr

Rörstrandsgatan 3, 5 tr

Renoveringschans på Rörstrandsgatan 3, högt upp i huset med härligt ljusinsläpp!

- RENOVERINGSCHANS
- Flexibelt tillträde
- Högt upp i huset
- God ekonomi och lågt belånad Brf
- Äkta förening/äger marken
- Låg månadsavgift
- Rofyllt toppläge i Birkastan

Varmt välkommen till Rörstrandsgatan 3 och ett unikt tillfälle att få skapa din egen drömbostad. Lägenheten, som är belägen högt upp i huset på våning 5, är ljus och luftig med stora vackra fönsterpartier som vetter mot charmiga och lugna Bråvallagatan. Här möts ni av en rymlig hall med bra förvaring, ett fint utrustat kök med skafferi, ett stort luftigt och ljust allrum, en rymlig Walkin-closet samt badrum. Bostaden bjuder på vackra tidstypiska detaljer såsom spegeldörrar, vackra trägolv och spröjsade fönster med spanjoletter. Den generösa takhöjden i kombination med det höga läget i huset ger ett fantastiskt ljusflöde i båda rummen. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Här finns möjlighet till snabbt tillträde, om så önskas.

Brf Porslinsbruket 21 har mycket god ekonomi med bra intäkter från uthyrda lokaler vilket medför låga avgifter för boende. Brf Porslinsbruket 21 är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. Belåning är endast 1794 kr/ kvm BoA, enligt ÅR 2022. Föreningen upplåter 30 lägenheter med bostadsrätt samt 4 lokaler med hyresrätt. Föreningens gemensamma utrymmen består av en lummig innergård med sittgrupper samt tvättstuga och cykelrum.

Läget i Birkastan är synnerligen efterfrågat med den härliga sommar-gågatan på Rörstrandsgatan, som erbjuder ett utmärkt utbud av caféer, restauranger och små mysiga butiker. Med några minuters promenad erbjuds goda möjligheter till rekreation och friluftsliv längs Karlbergskanalen och dess vackra promenadstråk eller i lummiga Vasaparken med café, minigolf och lekpark. Detta sammantaget gör att du kan njuta av det bästa av två världar, ett lugnt och behagligt boende och samtidigt ha närhet till både stadens parker och citypuls. Kommunikationerna i området är utmärkta, med tunnelbanans gröna linje från Sankt Eriksplan samt flertalet innerstadsbussar och pendeltågen från Odenplan, även Flygbussarna trafikerar från Sankt Eriksplan, vilket gör det enkelt att ta sig ut i världen. Ett flertal gym finns i närområdet som bland annat SATS- Sportpalatset och Friskis & Svettis, eller om du vill ta en promenad eller springtur runt vackra Karlbergssjön, här finns oändliga möjligheter.

Varmt välkommen att skapa ditt drömboende på toppadress i härliga Birkastan!

För mer info om bostaden, välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare:
Therese Nilsdotter, mob 0706-703221 Email: [email protected]

Ansvarig mäklare

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rörstrandsgatan 3,  5 tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad