Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Rörstrandsgatan 16

Slutpris: 11 720 000 kr

Rörstrandsgatan 16

Högst upp i huset med härlig balkong!

Varmt välkommen till denna fantastiska 3:a om 97 välplanerade kvadratmeter. Här möts en generös takhöjd om 3.03 m, spröjsade fönster och fint bevarade originaldetaljer. Med ett högt läge och stora fönsterpartier skapas ett härligt ljusflöde i lägenheten oavsett årstid.

- Balkong
- Hiss
- 3.03 m i takhöjd
- Högst upp i huset
- Gott om förvaringsmöjligheter
- Mycket populärt läge i Birkastan

Här bor du på absolut toppläge på populära Rörstrandsgatan i hjärtat av Vasastan. Birkastan är ett av Stockholms attraktivaste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskiftes- och 20-talshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns flera matbutiker i närheten och kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flertalet innerstadsbussar och flygbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close