Till salu
Budgivning pågår

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Rörstrandsgatan 13

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 2 10 450 000 kr Visa alla
10 250 000 kr
area icon Yta
  • 87 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 966 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1927
Rörstrandsgatan 13

Väldisponerad 20-tals trea med låg avgift och ett svårslaget läge!

Med ett fantastisk läge i Birkastan saluförs en 20-tals dröm med balkong i sydvästläge och fungerande öppen spis. Dessutom bor du här med en låg månadskostnad - 1966 kr/mån i avgift där värme, vatten, ved, internet (1000/1000 Mb) & TV (basutbud Telia) ingår. Här samsas tidstypiska attribut såsom vackra trägolv, generös takhöjd, och spröjsade fönster med genomgående modern standard. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar goda sällskapsytor. Välplanerat kök från Poggenpohl i en stilsäker interiör och kvalitativa vitvaror. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek som har utmärkta förvaringsmöjligheter i walk-in closet eller garderober. Helkaklat badrum utrustat med takdusch samt ett separat utrymme med tvättpelare. Bostaden är lugnt belägen mot grönskande gårdar samtidigt som ni har pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av restauranger utanför porten. Belägen i en välskött förening som äger marken. Kommunikationerna är svårslagna med tunnelbana, flygbuss och flera innerstadsbussar vid Sankt Eriksplan.

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Peter Eriksén

Reg. fastighetsmäklare/Franchistagare Läs mer
Assisterande mäklare

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Rörstrandsgatan 13, Till salu i Vasastan - Birkastan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad