Såld

Stabby, Uppsala

Rörgatan 2

Slutpris: 2 725 000 kr

Rörgatan 2

Ljus och rymlig trea med stora sällskapsytor!

Ljus och mycket trevlig trea, belägen på våning 1 av 4 med hiss från markplan! Modern och tilltalande fastighet från 2014 uppförd av JM med genomgående hög standard.

Lägenheten erbjuder ett modernt och ljust boende med hiss från markplan. Bostaden rymmer ett rymligt kök med god standard och stor matplats vid fönster, ljust och luftigt vardagsrum med utgång till en fantastisk balkong med eftermiddags- och kvällssol, två sovrum, varav det ena med gott om förvaring i en klädkammare. Helkalkat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ljus färgsättning och ekparkettgolv.

Som boende på Rörgatan 2 bor du i naturnära kvarter, granne med nya Gjuteriparkens fina grönområden och med omedelbar närhet till fina Stabbyskogen med motionsspår. Vi Mimmi Ekholms plats ett stenkast bort finns idag bl.a. en välsorterad ICA-butik, restauranger, apotek, gym och vårdcentral. Både daghem och skola inom några få minuters gångväg. Goda kommunikationer in till city med cykelvägar och busshållplats vid Hällbygatan.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rörgatan 2, Såld i Stabby, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad