Såld

Vasastan - Röda Bergen, Stockholm

Rödabergsgatan 2, 2,5 tr

Slutpris: 3 315 000 kr

Rödabergsgatan 2, 2,5 tr

Sällsynt renoveringschans högt upp i huset med utsikt mot innergård!

Välplanerad etta (möjlig tvåa) om 38 kvm i ett lugnt läge.

Denna charmiga 20-talslägenhet är belägen högt upp i huset och har en väldisponerad planlösning. Lägenheten har genomgående vackra tidstypiska detaljer såsom fönster med spröjs och djupa nischer, elegant plankgolv, generös takhöjd som skapar en känsla av rymd. På Rödabergsgatan 2 bor man i ett lugnt och trevligt kvarter i Vasastan, nära till tunnelbana, mataffärer och Odenplans butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer.

Från den vackra trappuppgången kommer man in till den välkomnande hallen som är rymlig och bjuder in till bostadens allrum som kan fördelas upp som vardagsrum och sovrum. Här finns gott om plats för önskat möblemang såsom soffa, soffbord/matbord, säng och nattduksbord. I anslutning finns köket som nås genom eleganta köksdörrar med spröjsat glas. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter, är fullt utrustat och rymmer ett mindre köksbord. I övrigt finns ett helkaklat badrum och goda förvaringslösningar i form av en klädkammare.

Föreningen Brf Humleboet 17 är en äkta förening som äger marken. Det är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen har trevliga trädgårdar med vackra blommor, buskar och träd samt utemöbler med grillar. I huset finns cykel- och barnvagnsrum, bastu, samlingslokal och två tvättstugor. Det finns även en liten lekplats i anslutning till den stora gården.

Röda bergen som även kallas Rödabergsområdet är beläget i nordvästra delen av stadsdelen Vasastaden i Stockholms innerstad. Bostaden ligger i ett lugnt område med storstadspulsen runt hörnet. Här har du nära till restauranger, mysiga caféer och flertalet mataffärer. Vid Odenplan som ligger en kort promenad bort finns goda kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg och bussar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rödabergsgatan 2, 2,5 tr, Såld i Vasastan - Röda Bergen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close