Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Robert Almströmsgatan 7

Slutpris: 4 250 000 kr

Robert Almströmsgatan 7

Ljuvlig 20-tals tvåa i toppskick med ett svårslaget läge!

Presenterar en väldisponerad tvåa i toppskick på lugna Robert Almströmsgatan med närhet till såväl all önskad service som grönskande parker och vackra promenadstråk längs vattnet. Här samsas tidstypiska detaljer såsom vackra trägolv, speglad dörr och spröjsade fönster med genomgående modern standard. Stora fönster tillsammans med den generösa takhöjden skapar ljus, rymd och en härlig atmosfär i hela bostaden. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffa med tillhörande möblemang, matplats och utmärkt förvaring i klädkammare. Stilrent kök med bänkskiva i carraramarmor och utrustat med diskmaskin. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderober. Helkaklat badrum utrustat med takdusch. Belägen i en välskött förening som äger marken. Sammantaget en mycket trivsam bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter som passar utmärkt för såväl ensamhushåll som par. Välkommen hit för att trivas!

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Några guldkorn som inte bör missas är Raw, Mellqvist kaffebar, Mellow och Café Levinskys. Ta en promenad över till Fridhemsplan via S:t Eriksbron och shoppa i populära Västermalmsgallerian. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns flera matbutiker i närheten, bl.a. 7eleven på hörnet, ICA på Rörstrandsgatan och Coop på Tomtebogatan. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Robert Almströmsgatan 7, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad