Såld

Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm

Ringvägen 8, Vindsvåning

Slutpris: 14 200 000 kr

Ringvägen 8, Vindsvåning

Vindsvåning i två etage med både altan, balkong och eldstäder

Välkomna till denna fantastiska vindsvåning i två etage som erbjuder både en altan och en balkong samt en öppen spis. Totalt tre sovrum och två badrum samt gäst-wc. Äkta brf i vacker fastighet från 1910
Våningen bjuder på en härlig rymd med hela fantastiska 5,8 meter till nock och öppna sällskapsytor med en total golvyta om 159 m²
Vardagsrum med en platsmurad öppenspis som skiljer köket mot vardagsrummet, ett stort ateljéfönster som ger gott om ljusinsläpp, ett trappsteg upp så har man en balkong i öster med fri utsikt över söders takåsar.
Master bedroom med walk in closet samt badrum en-suite som erbjuder ångbastu, dusch, jacuzzi och en relaxavdelning med eldstad, härifrån når man altanen som ligger i sydväst via ett stort glasat skjutparti.
Nedre planet har vattenburen golvvärme förutom badrummen som har elgolvvärme.
Trappan som döljs bakom öppna spisen i vardagsrummet tar dig upp till övre plan där det finns 2 sovrum varav ett med panoramafönster mot vardagsrummet, bägge sovrummen har två takfönster, här finns även ett badrum med separat wc och dusch. Ett bibliotek med praktisk stege, takfönstren ger ett fint ljusinsläpp.
Vindsvåningen färdigställdes 2007 och byggentreprenör var BLT och byggarkitekterna var ifrån Selander & Ax Arkitekter AB. Inredningsarkitekterna var Simon & Thomas.
Våningen erbjuder ett stort ateljéfönster med glasade dörrar, sex fönsterkupor, sju takfönster, samt tre lågt sittande fönster. Dessutom ett panoramafönster i ena sovrummet på övre plan, allt detta skapar ett fantastisk ljusflöde och rymd i lägenheten.
Parkettgolvet är mattlackat av Merbau fabrikat, SPA-badrummet har teakgolv, Snickerier från Hantverksdesign.

I närområdet finns flertalet vackra parker, samt ett fantastisk utbud av restauranger och barer.
En kort promenad tar er till Tantolunden där man kan ta ett dopp i Årstaviken.
Längst Hornsgatan finns många små konstgallerier där man avsluta med ett besök på Monteliusvägen för att njuta av utsikten ifrån Mariaberget!

Richard Sörman
Ansvarig mäklare

Richard Sörman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Richard

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringvägen 8, Vindsvåning, Såld i Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm Planlösning från Ringvägen 8, Vindsvåning, Såld i Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close