Såld

Södermalm - Skanstull, Stockholm

Ringvägen 153B, 1 tr

Slutpris: 4 050 000 kr

Ringvägen 153B, 1 tr

Ytterst välplanerad och stilfullt renoverad minitrea nära såväl puls som grönområden!

ACCEPTERAT PRIS 3.950.000 KR! Ytterst välplanerad och stilfullt renoverad minitrea nära såväl puls som lummiga grönområden. Genomgående stilfullt renoverad och stambytt (2019). Välkomnande hall med plats för avhängning samt praktisk tvättpelare. Stilrent kök i sobert grå med gott om förvaring och i öppen planlösning mot vardagsrummet - här kan du laga mat och samtidigt hålla dina gäster sällskap. Fina spröjsade fönster bevarar 30-tals charmen. Två bra sovrum varav ena idag nyttjas som arbetsrum. Helkaklat, badrum i grått med praktisk duschhörna. Helt enkelt en bostad att längta hem till. Till lägenheten finns nyttjanderätt till ett källarförråd. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Välkommen hit för att trivas!

Brf Räfsan 153 är en äkta förening som äger marken och har 68 st lägenheter upplåts med bostadsrätt och 10 st lägenheter upplåts med hyresrätt som är en dold tillgång då de på sikt kan säljas av föreningen och kan ge stora kapitaltillskott vid försäljning. Samt två hyreslokaler och två garage som är uthyrda till företag, som är en bra inkomstkälla. Nyligen utfört stambyte och ny el etc i fastigheten samt planer på ytterligare förbättringsåtgärder. Föreningen har ca 13 milj kr i kassan och budgeterat för kommande renoveringar. Hyresrätternas värde är ca 35 000 000kr om de upplåtes med bostadsrätter.

Här bor du med Nytorgets puls ett stenkast bort. Runt Nytorget som är SoFos mittpunkt finns bl a Urban Delhi och andra kvalitetsrestauranger. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken med sin parkteatersscen, lilla Blecktornsparken med tennisbana och bollplan samt stora Blecktornsparken med djur och parklek. En kort promenad bort finns Södermalms sydligaste del, Skanstull. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser. Mittpunkten är korsningen Götgatan/Ringvägen där Ringens köpcentrum ligger. I Ringens köpcentrum finns ett antal butiker och ett populärt restaurangtorg som kallas Teatern. Missa inte en brakfrukost eller den goda brunch på Clarion Hotel eller en god middag på Thaiboat nere vid Hammarbyhamnen. Längs med med Götgatan finns en härlig mix av butiker och caféer och längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan, här i finns en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna linje men också ett antal bussar.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringvägen 153B, 1 tr, Såld i Södermalm - Skanstull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close