Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 20B

  • price tag icon 2 970 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 350 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 42,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 970 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1937-39
Ringgatan 20B

Representativ 2:a med balkong mot innergården och med ett attraktivt läge i Luthagen!

Välkommen till denna representativa 2:a med ett mycket attraktivt läge i populära Luthagen. Lägenheten befinner sig högt i huset på tredje våningsplanet och har en härlig takhöjd, genomgående ljusa trägolv och en balkong mot den lummiga innergården.

Bostaden består av en välkomnande hall med förvaringsutrymme i både garderob och ett djupt överskåp vid genomgången till köket. Vidare har man ett komplett utrustat kök, ett
stamrenoverat badrum, ett gediget vardagsrum med utgång till balkong i söderläge mot innergården samt ett sovrum. Till lägenheten hör två förråd ett större vindsförråd och ett mindre källarförråd.

Bostadsrättsföreningen har en mycket stabil ekonomi med låg belåningsgrad och har ett rikligt serviceutbud med föreningslokal, hobbylokal, tvättstuga, cykelförråd och en grönskande innergård. I avgiften ingår både TV, Bredband och bostadsrättstillägg. Boendeparkering finns gatan via Uppsala kommun.

Luthagen är ett av Uppsalas mest populära bostadsområden med närhet till såväl matbutiker, kvartersrestauranger, studentnationer, Ekonomikum, grönområden, kommunikationer och mycket mer. På
bekvämt gång- och cykelavstånd tar du dig till Universitetets olika fakulteter, till gågatan i city eller Centralstationen. Det bjuds på härliga promenadstråk längsmed Fyrisån som ligger strax intill och motionsrundor hittar ni i den närliggande Stabbyskogen. Helt enkelt ett fenomenalt läge för såväl studenten, pendlaren som den som önskar ett centralt läge i gemytliga kvarter

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad