Till salu

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 2 G

6 500 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 124 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 929 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2007-2010
Ringgatan 2 G

Gavellägenhet med terrasser och utsikt över city och årummet

Välkommen till denna spektakulära takvåning belägen på gaveln av huset och med utsikt mot city och årummet. Med både balkonger och terrass om sammanlagt ca 60 kvm finns här plats för såväl dina odlingslådor som solstolar och utemöbler. Två av balkongerna/terrasserna är dessutom inglasade vilket möjliggör en längre utesäsongen. Eftertraktat läge i Luthagen, precis intill ån och med kort promenadavstånd till centrum.

Mycket väldisponerad och genomtänkt planlösning med kök och vardagsrum i ena delen av lägenheten och sovrumsdel i den andra. Här finns vidare två badrum med dusch samt gott om förvaring. Idag har lägenheten tre sovrum, men genom att dela av ett sovrum kan ett fjärde skapas. Genomgående smakfull färgsättning och materialval såsom breda plankgolv i ek i alla rum, ljusa väggar, helkaklade våtutrymmen med spotlights samt vitt, klassiskt kök. Belägen med fönster åt tre väderstreck vilket ger bostaden ett vackert ljusinsläpp med fri utsikt över trädkronor, årummet och skymt av Domkyrkan.

HSB 98 Fyrisvallen uppfördes mellan åren 2007-2010 och ligger fint placerad intill Fyrisån. Här får medlemmarna tillgång till bl a en grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grillplats samt möjlighet att låna föreningens egna kanot för paddling längsmed ån. Övernattningsrum finns till förfogande för långväga gäster. Mycket välskött förening som 2017 lät installera solpaneler för att sänka kostnaderna för den gemensamma elförbrukningen. Flera parkeringsalternativ finns inom föreningen.

Här bor ni i ett lugnt och grönskande läge precis intill citykärnan, förskolor, skolor och universitet. Stora idrottsanläggningen Fyrishov har ni precis utanför huset och i närområdet kring lägenheten finns det trevliga restauranger och livsmedelsbutiker m.m. Ni tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad eller cykeltur på endast ett par minuter. På vägen dit promenerar ni längs Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. God kommunikation via buss som går strax utanför huset och smidig anslutning till E4:an för den som bilpendlar. En kort promenadsträcka bort finns både Stabby och Röbo elljusspår.

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 11 juni, 11:15 - 12:00
Anmäl mig

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad