Såld

Råby, Västerås

Ringduvegatan 39

Slutpris: 760 000 kr

Ringduvegatan 39

Rymlig och välplanerad 3:a med inglasad balkong samt en fransk balkong.

Varmt välkommen till en välplanerad och funktionell lägenhet belägen på högsta våningen.

En ombyggd 3:a på 82 m² som nu är fördelad på 4 rum och kök. Rymlig klädkammare för praktisk förvaring. Ljus och fint kök med diskmaskin samt utrymme för stort matbord, tre sovrum samt ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och en fransk balkong. Badrum med kaklade väggar och tvättmaskin. Denna hörnlägenhet med fönster i tre riktningar är en utmärkt lägenhet för hela familjen. Lägenheten har gott om garderober och förvaringsutrymmen för att hålla ditt hem organiserat. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt detta fantastiska boende har att erbjuda.

Belägen inom en stabil förening med välskötta fastigheter och många faciliteter såsom bastu, förråd, tvättstuga och föreningslokal. Föreningen erbjuder även gratis parkering.

Lugnt och familjärt område med närhet till flertalet grönområden, skolor, kommunikationer och Erikslund shoppingcenter.

Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac
Zain Turfi
Assisterande mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringduvegatan 39, Såld i Råby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad