Såld

Främre Svartbäcken, Uppsala

Repslagargatan 15 B

Slutpris: 2 800 000 kr

Repslagargatan 15 B

Toppfin genomgångstrea i bra skick och balkong med utsikt över Domkyrkan!

Nu finns tillfälle att förvärva en stilren och rymlig 3:a med tilltalande planlösning och ljus atmosfär i en fastighet från sent 1950-tal. De 70 kvm ger dig en härlig och välkomnande hall, kök med ett halvrum i anslutning som fungerar som matplats, vardagsrum med balkong, två ordentliga sovrum med gott om förvaring samt ett fräscht badrum. Från balkongen kan du se Domkyrkans torn samt njuta av den härliga och lummiga innergården som är sällsynt trivsam!

Brf Dag är en omtyckt förening med låg belåning, endast 3 649 kr/kvm (Årsredovisning 2022), där alla större renoveringar är genomförda (stambyte, el, fönster, säkerhetsdörrar). I hyran ingår värme, vatten, internet-TV och bredband. Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang.
Nyrenoverat gym som är väldigt uppskattat! Föreningen har även fyra laddplatser för el-bil.

På Repslagargatan bor man i ett fint och mysigt område bland villor och radhus. I härliga främre Svartbäcken bor du centralt, med ett utmärkt pendlarläge bara ett par minuters cykeltur från resecentrum och nära till allt som Uppsala har att erbjuda. Belägen endast ett stenkast från Stiernhielmsparken. Till city tar du dig på fem minuter med cykel eller femton minuter till fots. Njut av att promenera hem från ett evenemang vid Uppsala Konsert och Kongress, eller varför inte bara ta en fin promenad längs vackra Fyrisån?
Närhet till promenadstråk och joggingspår vid Rödbo. Fyrishov erbjuder aktivitet och träning för stora och små. Förskolor och skolor samt restauranger och livsmedelsbutiker i närheten.

TILLTRÄDE: Från omkring mitten/slutet av november och framåt.

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Repslagargatan 15 B, Såld i Främre Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad