Såld

Haga, Västerås

Rekylgatan 14

Slutpris: 1 700 000 kr

Rekylgatan 14

Privatvisningar hålls löpande! Kontakta mäklaren för att boka in tid för visning.

Söker du en toppfräsch 3:a med vidsträckt utsikt över Västerås med inglasad balkong i söderläge? Då är detta lägenheten för dig!

På våning 11 är denna lägenhet belägen med fönster i både söder och västerläge vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp året om. Bostaden är för dig som vill ha en genomgående fräsch 3:a med helkaklat renoverat badrum och stilfullt kök med moderna vitvaror. Bostadens 65 kvm erbjuder rymlig hall med många garderober, två sovrum, ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med markis och ett rymligt kök med plats för stort matbord. Ytskikten renoverats 2020 och är ljusa och härligt färgsatta.

Med detta läge högt upp i huset blir utsikten över Västerås enastående och från vardagsrum och balkong kan man njuta av unik panoramautsikt över Mälaren. Här bor du i ett lugnt läge i en stabil förening ca 2 km från Västerås centrum. I föreningen finns två övernattningslägenheter. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. I källarplan finns gemensam tvättstuga. I fastigheten finns två hissar.

Närhet till matbutik, skola och busshållplats. Både promenad- och cykelavstånd till Västerås city.

Välkommen på visning!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rekylgatan 14, Såld i Haga, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad