Såld

Haga, Västerås

Rekylgatan 10

Slutpris: 1 150 000 kr

Rekylgatan 10

Gaveltvåa med Hagas finaste utsikt

Högst upp på gaveln ligger denna mycket fina och härliga tvåa med magisk utsikt över Västerås. Här erbjuds du ett ljusinsläpp utöver det vanliga med fönster i tre väderstreck och helt utan insyn från grannarna. Från köket når du den inglasade balkongen där du ser ända bort till Mälaren. Lägenhetens 55 kvm är fördelade över en väl tilltagen hall med garderobsvägg, fullt utrustat kök med matplats och utgång till inglasad balkong i västerläge och fantastisk utsikt över Västerås och Mälaren. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med fönster i tre väderstreck och även här får du en otrolig utsikt. Sovrum med tre garderober och stort fönster som ger fint ljusinsläpp. Badrum med våtrumsmatta och kaklade väggar.

Här bor du högst upp i huset i en lägenhet i fint skick där utsikten får tala för sig själv. Bo i ostört läge i en förening med god ekonomi och välskötta fastigheter. I huset finns två hissar som du når från markplan. I källaren finns gemensam tvättstuga. För föreningens medlemmar finns även två övernattningslägenheter och gym att tillgå. Parkeringsplatser finns i området och i dagsläget finns även parkeringsplatser lediga att hyra via bostadsrättsföreningen.

Här bor du med absolut närhet till Stenby med bl a stormarknad, butiker och apotek. Aktivitetshallen K7 som ligger ett stenkast bort, med aktiviteter så som padel, gym och klättring. Cykelavstånd till Västerås centrum men även gott om busskommunikation med bara någon minut bort från närmsta busshållplats.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rekylgatan 10, Såld i Haga, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close