Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Rehnsgatan 21 A, 4 tr, Över Gård

Slutpris: 5 540 000 kr

Rehnsgatan 21 A, 4 tr, Över Gård

Stilrent renoverad sekelskiftestvåa med låg avgift & toppläge i Vasastan - Lugnt belägen över gård!

Ljus och stilrent renoverad sekelskiftestvåa med toppläge i Vasastan nära Odenplan och Observatorielunden. Lugnt belägen över idyllisk innergård. Högt upp med stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Alla fönster är belägna med fin utsikt mot den lugna innergården. Sekelskiftescharm med högt i tak (ca 3,40 m), takrosetter, stuckatur och vackra trägolv. Ytterst välplanerad 2:a med optimal planlösning och rymligt sovrum. Kök och badrum är renoverat 2020 med påkostade och smakfulla materialval. För extern förvaring finns ett vindsförråd om ca 5 kvm, praktiskt beläget på samma våningsplan. Låg avgift i äkta och stabil förening som äger marken samt har låg belåning. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1904 med vackert trapphus. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Toppläge i Vasastan nära Odenplan och Observatorielunden. Runt Odenplan finns ett flertal populära caféer, restauranger, mataffärer och butiker. Trevliga Vasaparken och Sankt Eriksplan nås på kort promenad. Flera större matbutiker finns i närområdet, bl a Konsum, Ica och Hemköp. Vanadislunden är en idyll sommartid och här finns utomhusbadet Vanadisbadet. På kort gångavstånd finns Östermalm med bl a grönskande Humlegårdsparken, Stureparken, Östermalmstorg och pulsen på Stureplan. Det är även nära till promenadstråk och vatten vid Hagaparken. Det finns goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Spårvagnshallen och Sats Odenplan. Ett flertal skolor såsom Handelshögskolan, Engelbrektsskolan, Norra Real och KTH finns på nära avstånd. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet och T-bana Rådmansgatan finns precis runt hörnet.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rehnsgatan 21 A, 4 tr, Över Gård, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad