Såld

Vasastan, Stockholm

Rehnsgatan 12A

Slutpris: 2 600 000 kr

Rehnsgatan 12A

Sekelskifte på bästa adress!

**Accepterat pris**
*Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privatvisning*

I ett lugnt gårdsläge presenteras nu en perfekt bostad för dig som vill bo i ett av Stockholms bästa lägen. En synnerligen välplanerad lägenhet om ca 20 kvm belägen i en fastighet uppförd anno 1888. Högt upp i huset ligger denna pärla som är perfekt som såväl första lägenhet, men också som övernattningsbostad. Bostaden är belägen i det lugna gårdshuset med en rymlig balkong i härliga solläge.

-Högt upp i huset
-Rymlig balkong
-Sekelskifte
-Låg avgift
-Stabil förening med låg belåning
-Närhet till allt
-Generöst restaurangutbud

Bostaden erbjuder genomgående ett bra skick. Rymliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Perfekt planerad etta med modernt badrum och kök, allt mycket smakfullt. Bevarade sekelskiftesdetaljer som högt till tak, furugolv, speglade dörrar
och speglad fönsterdörrar.

Som en del av BRF Renen 1910 blir du en del av en förening på 40 lägenheter. Föreningen äger marken och har utfört de stora renoveringarna som behövts göras. Gemensamma utrymmen som disponeras av föreningen är bland annat en innergård med sittgrupp, grill, trädäck, blomlådor, pergola och sandlåda. Tvättstuga. Cykelställ.

På Rehnsgatan bor du i ett exemplariskt läge i Vasastan med närhet till allt du kan tänka. Oavsett om du föredrar stadspuls, grönska eller shopping finns allt inom kort promenadavstånd från bostaden. På bara några minuter är du inne på Drottninggatan och city med ett utbud av shopping i världsklass. Även kort promenadavstånd till kommunikationer likt Rådhusets tunnelbana, bussar eller pendeltåg. Vill du istället njuta av en av alla grönskande oaser finns Observatorielunden, Humlegården, Vasaparken eller Tegnérlunden inom kort promenad. Och ett axplock av alla härliga restauranger i närområdet är förutom Stureplans utbud bland annat L'Avventura, Balzac, Mahalo eller Pom och Flora. Även närhet till den populära Saluhallen i anslutning till Hötorget.

-En personlig favorit i området är att gå förbi Hötorgets saluhall och köpa med sig vad som önskas till en picknick i en av alla parker som erbjuds i området. Därefter kanske ta sig till en av de trevliga takbarerna på antingen Urban Deli eller Spesso för en trevlig middag.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rehnsgatan 12A, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad