Till salu

Norrmalm, Stockholm

Regeringsgatan 89, 1 tr

9 600 000 kr
area icon Yta
  • 80 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 504 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1759
Regeringsgatan 89, 1 tr

Ljust och fint i fastighet anno 1759

Fastighet anno 1759 // Gedigen charm // Högt i tak // Djupa fönsternischer // Genomgående // Ljust och fint // Stilrent kök i öppen planlösning // Två wc // Lågt belånad förening

Välkommen till en ljus och fin lägenhet i en byggnad anno 1759. Här bor du med högt i tak och ljusa och fina ytskikt såsom exempelvis vackra trägolv. Köket är stilrent i öppen planlösning med köksö och plats för ett stort matbord. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och även matbord om så önskas. Rogivande sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober. I anslutning till sovrummet så finns ett arbetsrum/kontor/barnrum. Badrummet är snyggt kaklat i en snygg och stilren design. Gäst wc i hallen.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Regeringsgatan 89, 1 tr, Till salu i Norrmalm, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad