Såld

Viksäng, Västerås

Regementsgatan 14

Slutpris: 1 875 000 kr

Regementsgatan 14

Tilltalande lägenhet! Mycket låg avgift!

Nu ges möjlighet till ett riktigt fint boende på ett utsökt läge. Med en uppöppnad planlösning och ett härligt ljus är det lätt att trivas.
Planlösningen är genomgående och mycket trivsam;
Välkomnande hall med förvaringsutrymme samt anslutande badrum. Delvis öppet in mot köket vilket ger en fin karaktär. Köket är trivsamt med en köksö att samlas kring. Det härligt ljusa vardagsrummet har generös plats för både soffgrupp och matsalsbord. Härifrån kommer du även ut till den trivsamma inglasade balkongen. Här njuter du på ett utsökt läge med vy över takåsar och natur. Det finns även två bra sovrum, ett med klädskåp och skjutdörrar och ett med inbyggda garderober.
Lägenheten är mycket välskött med fina ytskikt och golv.

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett riktigt trivsamt boende på ett utsökt läge. Dessutom med en riktigt låg avgift. Välkommen!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Regementsgatan 14, Såld i Viksäng, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad