Såld

Gamla Råsunda, Solna

Råsundavägen 133A

Slutpris: 3 700 000 kr

Råsundavägen 133A

Välplanerad hörnlägenhet högt upp i huset med balkong belägen i bästa läge i hjärtat av Råsunda

Nu saluförs en av områdes absolut trevligaste 2 rum och kök. På Råsundavägen 133A bor du i bästa läge med närhet till allt du kan tänka dig i en lägenhet som är optimalt planerad. Många klassiska detaljer från byggåret och i genomgående bra skick.

-Högt upp i huset
-Generös takhöjd
-Insynsskyddat läge
-Optimal planlösning
-Balkong
-Stort vindsförråd
-Promenadavstånd till tunnelbana och bussar
-Närhet till Mall of Scandinavia
-Ett stenkast från natur, livsmedelsbutik och gym
-Föreningen med låg belåning
-Solid förening med bra amortering

Här erbjuds en lägenhet som genomgående är helt perfekt planerad med sina 2 rok. Bostadens hörnläge bidrar till ett härligt ljusinsläpp tack var stora fönsterpartier i flera väderstreck. En social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fräscha ytskikt och generös takhöjd. Här ryms all tänkbar möblering som kan önskas. Dessutom ett nyligen renoverat badrum och plats för tvättmaskin. Lägenheten disponeras genom en välplanerad planlösning och stilrena materialval.

En oerhört populär adress i Råsunda med bara några minuters promenad till Näckrosens tunnelbana. Även buss 515 går precis utanför porten och tar dig in till Odenplan på under 15 minuter. Det är även promenadavstånd till Mall of Scandinavia och gillar ni natur når ni trevliga promenadstråk runt Råsta- och Lötsjön på en kort promenad.

- En personlig favorit i området finner ni i Gamla Filmstaden som har sin egen historia och till och med en egen biograf. Väl värt ett besök!

En lägenhet du kommer att trivas i

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Råsundavägen 133A, Såld i Gamla Råsunda, Solna
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close