Såld

Gamla Råsunda, Solna

Råsundavägen 133A

Slutpris: 2 825 000 kr

Råsundavägen 133A

Optimalt planerad 1:5a med balkong, högt i tak och generösa ytor

Nu har jag nöjet att presentera en populär lägenhet med närhet till allt. I bästa läge i Gamla Råsunda hittar du här den perfekta lägenheten för dig som värdesätter ett praktiskt och stilrent boende.
Bostaden erbjuder en optimal planlösning för dig/er som är på jakt efter en ny bostad.

-Balkong i härligt läge
-Generös takhöjd
-Genomgående bra skick
-Stabil förening
-Låg avgift om 1864 kr/mån
-Närhet till kommunikationer
-Belägen i Gamla Råsunda

Lägenheten disponeras genom en välplanerad planlösning och stilrena materialval. Redan i hallen slås du av den rymd och det ljusinsläpp som präglar denna bostad. I denna bostad bor du med en generös takhöjd, genomgående bra skick och en härlig balkong. Lägenheten disponeras över ett stort och socialt allrum och en rymlig sovalkov med plats för stor säng. Ett fullstort separat kök med full utrustning.

På Råsundavägen 133a blir du en del av Brf Kastanjeträdet 1 som är en trygg och solid förening. Låga avgifter och låg belåning i en förening som äger marken. Föreningen består av 60 lägenheter varav 5 stycken fortfarande hyresrätter och kan räknas in som dolt kapital. Föreningen har heller inga planerade avgiftshöjningar.

Här bor du på en oerhört populär adress i Råsunda med bara några minuters promenad till Näckrosens tunnelbana. Det är även promenadavstånd till Mall of Scandinavia och gillar ni natur når ni trevliga
promenadstråk runt Råsta- och Lötsjön genom en kort promenad.

-En personlig favorit i området är att starta morgonen med en löptur runt de båda sjöarna belägna på promenadavstånd från lägenheten för att sedan köpa med sig frukost från omåttligt populära Bon du pain.

Varmt välkommen på visning.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Råsundavägen 133A, Såld i Gamla Råsunda, Solna

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad