Såld

Gamla Råsunda, Solna, Solna

Råsundavägen 129, 1 tr

Slutpris: 4 650 000 kr

Råsundavägen 129, 1 tr

Sekelskiftespärla med burspråk och fungerande kakelugn, i skuldfri förening!

Välkommen till denna sekelskiftesdröm i en av Gamla Råsundas vackraste fastigheter. Den hallonröda fasaden är ett av områdets signum med eget torn som inramar Råsundavägen och Solnas mest attraktiva adresser.

Här erbjuds ett högklassigt boende med innerstadskaraktär och vackra ursprungsdetaljer såsom kakelugn, stora fönsterpartier i burspråk, vackra furugolv och speglade dörrar. Tillsammans med den generösa takhöjden inges en härlig atmosfär som genomsyrar detta utsökta boende. Bostaden totalrenoverades 2018 i tidsenlig stil, med nytt kök och badrum , allt genomgående praktiskt och snyggt.

Utöver charmen är bostaden mycket välplanerad med plats för allt man kan önska sig av en tvårummare. Varje rum är lättmöblerat, bara att ställa in sina möbler och njuta av detta fantastiska hem. Vardagsrummet är den givna sällskapsytan med en välplacerad, vacker och fungerande kakelugn i ena hörnet, plats för soffa och given tv-vägg samt matplats vid burspråk som bjuder in till umgänge. Genom de stora fönsterpartierna flödar ljuset in. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord för den som önskar. Även möjligt att stänga dörren mellan sovrum och hall och få ytterligare rymd i sovrummet för en eventuell mindre familj. Mycket bra förvaring i de snygga platsbyggda garderoberna i sovrummet samt hall med förvaring hela vägen från golv till tak. Trivsamt och smakfullt renoverat kök med diskmaskin bland annat. Stort stilrent badrum med vitkaklade väggar och svart klinkergolv.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close