Såld

Bromma - Nockebyhov, Stockholm

Rastvägen 9

Slutpris: 9 275 000 kr

Rastvägen 9

Renoveringschans - Sjönära, barnvänligt ett stenkast från Mälaren

Välkomna till detta rymliga och sjönära radhus med potential i trevliga Brf Paradiset med eftersökt läge i idyllisk miljö ett stenkast från Mälaren. Direkt innanför ytterdörren möts man av ljuset som präglar hela detta gavelradhus.
Här finns plats för den stora familjen. I entréplanet ryms bl a kök med bra förvaring och matplats, gästwc, generöst sällskapsrum med stora fönsterpartier och öppen spis.
På övre plan 3 bra sovrum, balkong och badrum.
I suterrängplan ryms ytterligare två allrum/sovrum och ett förrådsutrymme som flera gjort om till ett badrum/tvättstuga. Ena sovrummet har utgång till en härlig terrass delvis under tak och i anslutning till områdets stora, lekvänliga gräsytor med lekplats.
Föreningen har en stark ekonomi och välrenoverade, stambytta fastigheter med bergvärme.

Läget är attraktivt med bara någon minut till badklippor, strandpromenader och den lilla båthamnen. Närhet även till det mycket populära Ängbybadet. Kort promenadavstånd även till förskola, skola, 12:ans ändhållplats, bussen till Brommaplan, livsmedel och Judarskogens naturreservat.

Brf Paradiset byggdes 1948-50 som ett Mälarnära boende i harmoni med naturen. Denna del av Nockebyhov, som har en homogen radhusarkitektur, har planerats efter naturens förutsättningar. Detta har gjort området mycket trivsamt med sin kuperade miljö och direkt närhet till tallskog, klippor och vatten. Det har även gjort att området betraktas som kulturhistoriskt mycket intressant och radhusen klassas av Stockholms stadsmuseum som särskilt värdefull bebyggelse.

Välkomna till Rastvägen 9 - ett hem med potential

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad