Kommande bostad

Bromma - Nockebyhov, Stockholm

Rånövägen 7

  • price tag icon 4 213 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 495 000 kr Accepterat pris
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 37 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 213 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1931
Rånövägen 7

Välplanerad vindstvå om 37 kvm i två väderstreck.

**Accepterat pris** Välkommen till denna charmiga vindslägenhet på Rånövägen 7! Här bor du högst upp i huset med sol i två väderstreck och njuter av en härlig utsikt över området. Lägenheten omfattas av 37 kvm och har en genomtänkt planlösning som skapar en öppen och social yta.

Du möts av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och intill hallen finner du ett rymligt badrum med uppvärmt golv, tvättmaskin, en kommod, WC, handfat och en rymlig dusch. Intill badrummet ligger lägenhetens rymliga sovrum med charmiga snedtak. Här finns plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring finns i form av garderober. Sovrummets takfönster släpper in gott om naturligt ljus och skapar en behaglig atmosfär. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en social yta där du kan umgås med vänner och familj medan du lagar mat. Köket är välutrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn och micro och har platsbyggda hyllor som ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet har gott om plats för möblemang och ljuset flödar in genom fönstren som även rymmer en bred fönsterbänk för plats att sitta på. För närvarande nyttjar bostadsrättsinnehavaren två förråd vilket ger ytterligare förvaringsmöjligheter.

Lägenheten ligger i ett område som erbjuder närhet till både natur och stadsliv. I Ulvsunda industriområde hittar du många spännande butiker och restauranger. I slutet av gatan finner du Åkeshovs allé med ingång till Judarskogens naturreservat och Åkeshofs slott som erbjuder både frukost, lunch och middag i Restaurang Råkoko. En kort promenad bort finner du Nockebybro klipporna med möjlighet till att sola och bada på sommaren. Även finner du Ulvsunda slott och park som är en oas av grönska mitt i staden. Här kan du promenera längs den vackra allén eller koppla av på en bänk i parken. Avnjut Brommaplans butiker, restauranger och caféer.

Sammanfattningsvis, en trivsam vindslägenhet med välplanerade ytor och många fina detaljer. Varmt välkommen!

Intresseanmälan
William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Rånövägen 7, Kommande i Bromma - Nockebyhov, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad