Såld

Bromma - Nockebyhov, Stockholm

Rånövägen 23

Slutpris: 10 500 000 kr

Rånövägen 23

Arkitektonisk villadröm med ljus, rymd och design i perfekt harmoni

Familjedröm med unik arkitektur i hjärtat av Nockebyhov. Fantastiska sällskapsytor och många sovrum. Huset kan disponeras på flera olika sätt så det passar just din familj! Idylliskt beläget med ett högt fritt läge med utsikt över området, flera terrasser och ett äppelkast från naturen vid Judarreservatet.

Lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till härliga grönområden såsom Åkeshovs Slottspark och sköna Judarskogens naturreservat. Gångavstånd till kommunikationer, service, skola/förskola och bad i Mälaren. Närhet till Brommaplan med stort serviceutbud, kommunikationsnät och gröna linjen som tar dig till city på ca 15 minuter! Även nära Nockeby torg med all tänkbar service samt nära Garpes livs med sina närodlade ekologiska delikatesser. Ett mycket trivsamt boende i ett attraktivt, lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta en familj kan önska! Välkommen till trivsamma Nockebyhov!

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close