Till salu
Budgivning pågår

Ramsta, Uppsala

Ramsta-Lund 14

  • Friliggande villa
3 990 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 144 m2 boarea
  • 26 m2 biarea
  • 1 288 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1991
Ramsta-Lund 14

Trevlig enplansvilla i naturnära läge

Varmt välkommen till detta naturnära boende i ett lugnt och lummigt område med en behaglig närhet till grannar och endast ca 15 minuters bilväg från Uppsala centrum. Välplanerad enplansvilla med vacker, grön och uppvuxen trädgårdstomt med äppelträd, bärbuskar och perenner. Huset består av upp till fem sovrum, fin, social planlösning mellan kök och vardagsrum med en vacker, fungerande kakelugn som husets smycke. Dessutom finns ett vidbyggt garage samt uthyrningsmöjlighet.

På den väl tilltagna och ostörda baksidan finns en rymlig altan i västerläge, delvis under tak, och en stor gräsmatta som gränsar mot skogsparti.

Bo intill svampskogen, nära golfbana och med endast 10 minuters bilväg till Stenhagens ICA Maxi. I Ramstalund, ca fem minuters bilväg bort, finns förskola och grundskola (fsk - åk 6).

Boka in dig på visning redan idag!

Intresseanmälan
Helene Malmsten
Ansvarig mäklare

Helene Malmsten

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Helene

Bostad

Ekonomi

Planlösning från Ramsta-Lund 14, Till salu i Ramsta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad