Såld

Järlåsa, Uppsala

Ramsjö skogsväg 5

Slutpris: 2 050 000 kr

Ramsjö skogsväg 5

Välkommen till gemytliga och trevliga Ribbingebäck och bebyggelsen kring Ramsjön!

Tillfälle att förvärva ett modernt och nybyggt hus (2017) endast 30 minuter från Uppsala. Här kan ni njuta av lugnet med endast 600 m till badsjö och brygga. Huset är mycket välplanerat och erbjuder tre sovrum i bra storlek, vardagsrum och kök med härlig öppen planlösning. Härifrån når ni det trevliga och stora trädäcket som sträcker sig runt större delen av huset. På altanen njuter ni utav solen från morgon till kväll och bjuder in till trevliga middagar med familj och vänner. Vidare erbjuder bostaden ett stilrent badrum med hotellkänsla och tvättutrusnting. Bra med förvaring i skjutdörrsgarderober och på tomten finns också ett förråd.

Detta boende passar perfekt för dig som vill ha din egen villa med vacker omgivning, nära bad och natur. Det passar även dig som vill bo året runt eller letar efter den perfekta sommar- och vinterstugan med bekvämt avstånd från Uppsala/Sthlm. I närliggande Järlåsa finns restaurang, närbutik, bibliotek, förskola samt skola (årskurs 1-6), stor fotbollsplan samt bensinstation.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad