Såld

Kungsholmen, Stockholm

Rålambshovsleden 38, 6 tr

Slutpris: 4 950 000 kr

Rålambshovsleden 38, 6 tr

Välplanerad hörnlägenhet i mycket bra skick, högt upp med stor balkong mot idyllisk innergård!

Ljus och välplanerad hörnlägenhet i mycket bra skick. Högt upp med stor balkong och fritt läge mot idyllisk innergård. Modernt boende med vackra parkettgolv och hög standard. Trevligt hörnläge med stora fönster i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Balkongen och alla fönster är belägna mot den grönskande innergården. Ytterst välplanerad med optimal planlösning och stora sällskapsytor. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror och stort badrum med badkar, TM/TT och smakfulla materialval. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd. Rymlig, modern hiss och möjlighet till garage. Äkta förening med god ekonomi som äger marken.

Toppläge på Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och populära Rålambshovsparken några minuter bort. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Närliggande badplatsen Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv vid Riddarfjärdens glittrande vatten. I området finns även många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet, Boulebar och Pontonen under sommarhalvåret. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rålambshovsleden 38, 6 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad